Over Ons

Mijn naam is Maarten Kraaij en ik stel mij graag aan u voor.

Mijn bedrijf heet Reno-Groep en het is een allround klus- en onderhoudsbedrijf dat streeft naar een excellente dienstverlening voor particulier en bedrijf. Wij onderscheiden ons door vakmanschap, betrouwbaarheid en de manier van communiceren. 4 allround vakmensen met ieder zijn eigen specialisatie.
Door een open, persoonlijke, vriendelijke en duidelijke manier van communiceren probeer ik samen met u tot een optimale maatwerk oplossing te komen. Of het hierbij nu gaat om een verbouwing of het plaatsen van een nieuw toilet, maakt daarbij geen verschil. Gecombineerd met een stuk “ouderwets” vakmanschap en creativiteit weet ik goed wat mogelijk is en welke materialen hierbij benodigd zijn. Bovendien wil ik een kwalitatief hoogstaand werk afleveren. Wanneer wij geen expertise hebben op een bepaald gebied, modderen wij niet zelf aan maar huren wij specialisten in.
Bouwen is vertrouwen, daarvan ben ik mij terdege van bewust. Vandaar dat ik betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel heb. Niet alleen wat betreft kwaliteit, maar ook het tijdig opleveren en nakomen van afspraken.
Wij zeggen wat wij doen, en doen wat wij zeggen. Gegarandeerd! Van kelder tot nok alles in een hand. Stukwerk, schilderwerk, isolatiewerk, plafonds,tegelwerk. Aanpassingen of een nieuwe: badkamer,toilet of keuken. Woningaanpassing voor mindervaliden. Aanpassingen aan gas, water, cv, en licht. Tevens doen wij buiten gevelisolatie met glad stukwerk.

Met vriendelijke groet,

Maarten Kraaij