Diensten

Een nieuwe dienst van de Reno-groep is het aanbrengen van milieu vriendelijke buitengevel isolatie.
De recente vraag naar een betere isolatie van bestaande woningen heeft gezorgd voor een toenemend succes van buitengevel isolatiesystemen. Reno-groep werkt met de allerbeste kwaliteit o.a. van de firma Caparol.caparol
Waar gevelisolatiesystemen in de ons omringende landen reeds veelvuldig toegepast zijn, is deze beweging in ons land slechts de laatste jaren in een stroomversnelling gekomen.
Zo lanceerde de Duitse fabrikant Caparol enkele jaren geleden de Capatect Dalmatiner gevelisolatieplaat. Dankzij een gepatenteerde nieuwe technologie zijn de isolerende eigenschappen van de Capatect Dalmatiner 160 met 12,5% verbeterd, een mooie sprong vooruit op een moment dat er steeds hogere energieprestaties worden geëist vanuit de markt.
Wist u dat in slecht geïsoleerde woningen 35% van de warmte verloren gaat? Dit betekent onnodig veel gasverbruik. Isolatie aanbrengen is eenmalig voor de levensduur van uw woning. U bespaart direct op uw energierekening en geniet direct van een beter wooncomfort.

Reno-groep kan voor u ook vele verschillende soorten vloerisolatieisolatiewerkzaamheden uitvoeren. U kunt hierbij denken aan: vloer-en kruipruimte-isolatie en dakisolatie. Ook bedrijven zijn welkom voor luchtkanalen,leidingwerk en technische ruimtes.

Een vergeten ruimte in huis is vaak de kruipruimte. Door isolatie van de kruipruimte wordt de ruimte droger en warmer. Dit heeft niet alleen voordelen met een natte kruipruimte, maar ook boven de grond biedt deze isolatie meer voordelen dan u denkt!

Bij vloerisolatie wordt een isolatielaag aangebracht tegen de onderzijde van de vloer van de woning. Eén van de vele voordelen van het aanbrengen van vloerisolatie is wel, dat u direct een verbetering van het wooncomfort ervaart.
De btw voor 2011 op isolatie is verlaagd naar 6%. Daarnaast kunt u ook profiteren van lokale subsidie regelingen.
Kijk op de website van Duurzaam thuis voor de diverse subsidie mogelijkheden op isolatie etc.