Belangrijk om hondenverzekeringen met elkaar te vergelijken

Posted by on jul 18, 2017 in mijn dieren | 0 comments

Belangrijk om hondenverzekeringen met elkaar te vergelijken

Belangrijk om hondenverzekeringen met elkaar te vergelijken

Wanneer je een verzekering afsluit is het vaak erg lastig om nu te bepalen welke verzekering bij jou aansluit. Dit geldt voor je ziektekostenverzekering maar ook voor allerlei andere verzekeringen. Daarom zijn bepaalde vergelijkingswebsites ideaal. Wanneer je een verzekering voor je hond wilt afsluiten is dit vaak erg lastig. Waar moet je op letten, wat is belangrijk, wat wordt wel of wat wordt niet vergoed. In dit artikel leggen we je het precies uit.

 

Hondenverzekeringen vergelijken bij Tinki.nl

Vergelijk ze nu allemaal, ja het kan echt hondenverzekeringen vergelijken op Tinki.nl. Voor de mensen wie niet weten wat Tinki.nl is zal ik het kort toelichten. Tinki.nl is een website voor de hondenliefhebber. Op Tinki.nl kun je niet alleen producten met elkaar vergelijken maar ook hondenverzekeringen.

Verschillende hondenverzekeringen

Er zijn verschillende aanbieders die een hondenverzekering aanbieden. Maar hoe weet je nu zeker welke bij jouw hond past. Om deze twijfel en de vraag waarom wel of niet bij je weg te nemen leggen we je het gemakt uit van het vergelijken. Er zijn natuurlijk tal van redenen om wel of niet hond te verzekeren. Maar daar gaan we later verder op in.

De juiste verzekering voor jouw hond

Je zult vast denken hoe weten jullie nu welke verzekering geschikt is voor mijn hond? Daar hebben we een uniek systeem voor ontwikkeld. De verzekeringsvergelijker. Via deze vergelijker kun je precies aangeven hoe oud je hond is, welk ras wat belangrijk is voor jouw hond. Op deze manier komt er een verzekering naar voren die aansluit op jouw wensen.

 

Aanvullende opties

Wanneer je hebt gekozen voor een basisverzekering, kun je deze verzekering uiteraard uitbreiden met verschillende aanvullende verzekeringen. De basisdekking van je hondenverzekering dekt namelijk niet alle kosten. Wanneer je je hond wilt laten steriliseren worden deze kosten niet gedekt wanneer je alleen de basisverzekering hebt. Het is noodzakelijk om ook een aanvullende verzekering voor sterilisatie te nemen. Let dus goed op bij het afsluiten van de verzekering dat je goed kijkt wat wel of niet gedekt wordt. Zo voorkom je vervelende situaties

 

Wel of geen eigen risico

Wanneer je kiest voor een eigen risico zal dit in de prijs worden doorberekend. Dat zal betekenen dat wanneer je kiest voor een eigen risico je premie maandelijks lager zal liggen dan wanneer je wel een eigen risico neemt. Zoals het woord het al aangeeft blijft het een risico. Wanneer je hond meerdere malen een medische ingreep moet ondergaan zal dit betekenen dat je ook het eigen risico meerdere malen moet betalen. Dit kan uiteindelijk zorgen dat je gemiddeld toch duurder uit bent dan wanneer je kiest voor geen eigen risico.

 

Soorten eigen risico

Veel verzekeraars bieden verschillende eigen risico´s aan. Zo beginnen de meeste verzekeraars met €150,- eigen risico. Dit kan oplopen tot wel €1000,- eigen risico. Nu kun je je afvragen wat dan nog het nut is van een verzekering wanneer je kiest voor een eigen risico van €1000,-. Dit is natuurlijk voor iedereen verschillend.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *